Klaas Noordstra fotografie: Professioneel en betaalbaar!

 

Portret fotografie Klaas Noordstra

Bedrijfs-portretfotografie

Voor tijdschriften, kranten, internet of reclameuitingen. Wij doen portretfotografie op de werkvloer voor elk doel. Op de werkplek kunnen we een mobiele flitsinstallatie toepassen indien nodig. Uw personeel allemaal in gelijke stijl fotograferen voor uw website?
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Portret fotografie Klaas Noordstra

Fotoshoot op lokatie

Neem contact op voor het maken van foto's op lokatie. Thuis, buiten, in een feestzaal, of waar dan ook. Nu ook beschikbaar:een mobiel achterwand-systeem en mobiele flits installatie voor studio fotografie overal! Ook zeer geschikt voor het fotograferen van personeels-leden van uw bedrijf!

Product-fotografie Klaas Noordstra

Productfotografie

Uw producten verdienen het om op een goede manier te worden gepresenteerd. In de studio kunnen wij kleinere producten goed belicht en met de goede kleuren fotograferen. Wij zijn gespecialiseerd in het fotograferen van tapijten. Detail opnames, of sfeerfoto's. Neem contact op voor meer informatie, en infomeer naar onze lage tarieven.Fotos Genemuiden Hasselt Zwartsluis Zwartewaterland -  fotografie Klaas Noordstra

Stockfoto's

Met name van de omgeving Zwartewaterland en vooral Genemuiden heb ik een groot archief met foto's opgebouwd. Een deel daarvan vind u in het fotoboek. Op zoek naar een speciale foto?
Neem vrijblijvend contact op.

Reportage fotografie Klaas Noordstra

Persfotografie

Voor verschillende plaatselijke (nieuws-) media verzorgen wij regelmatig persfotografie. Evenementen, belangrijke gebeurtenissen, of sport brengen wij scherp in beeld. We zijn gespecialiseerd in het vangen van "het moment"!


Neem contact  op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsfotografie Klaas Noordstra

Bedrijfsfotografie

Nieuwe foto's voor uw website of social media? Foto's voor reclame, of ander drukwerk? Goede foto's vormen de basis voor al uw media uitingen.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Informatie:

Welkom bij Klaas Noordstra internet & fotografie!

Begonnen als hobby, maar tegenwoordig vooral op verzoek, of als opdracht. Sinds enkele jaren kunt u mij inhuren voor persfotografie en portretfotografie. Fotografie doe ik  naast een reguliere baan voornamelijk 'savonds of in het weekend..

Nu ook beschikbaar voor portret-fotografie in de studio. Ik heb de beschikking over een kleine gezellige studio aan huis ter grootte van een ruime garage. Prima geschikt voor een foto-shoot van een kleine groep tot ongeveer 6 personen.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op!

Doe nu een fotoshoot voor een mooie profiel-foto voor Facebook of andere social media!
Uw kinderen op canvas. Vraag naar onze prijzen en formaten, of kijk op de prijslijst.

Fotobewerking

Ook voor het bewerken van foto' s kunt u bij mij terecht.
Een storend element van een foto verwijderen, kleur-correctie enzovoort.

Voorkom teleurstellingen. Wij kunnen uw foto be-oordelen of deze voldoende kwaliteit heeft voor een grotere afdruk. Wij kunnen uw foto verbeteren en optimaliseren.
Informeer naar de mogelijkheden!

Website design en PHP ontwikkeling

Naast fotografie doe ik freelance programmeerwerk in PHP. PHP word voornamelijk gebruikt voor aktieve website's, waarbij de inhoud via een beheer-systeem eenvoudig is aan te passen.

Uw website aan vernieuwing toe? Of een geheel nieuwe website?

Elke nieuwe website word voorzien van een eenvoudig beheer-systeem, zodat u zelf de teksten en foto's kunt plaatsen. Natuurlijk nemen wij u graag dit werk uit handen!

Neem contact op voor meer informatie.